JOHAN DESEYNWat heeft Johan tot nu gepubliceerd ? Dat kan u hieronder vinden. Maar wees ervan overtuigd dat het hier niet bij zal blijven. Johan zit nog vol ideeŽn en verhalen, en zal u blijven verrassen.


Klik voor een groter beeld.Westhaven

2002, ISBN 90 75212 42 9
22,5 x 15 cm, 364 blz., 21,00 euro

De steeds groter wordende groep lezers van de romans van Johan Deseyn heeft halsreikend naar een nieuw werk uitgekeken. Na de romans Erfenis, Het Pact en de verhalenbundel Twijfelzone, wordt met deze nieuwe intrigerende psycho-horrorroman hun wachten beloond.

Het plattelandsdorpje Westhaven in Kansas krijgt onaangekondigd bezoek van een meisje dat zich als Sela Wincer voorstelt. Haar innemende manier om met de mensen om te gaan en haar oogstrelende uiterlijk zorgen ervoor dat zij ogenblikkelijk de harten van alle inwoners steelt. Ze slaagt er zelfs in zich permanent te vestigen.
Van bij haar aankomst krijgt het dorp echter te maken met onregelmatigheden die, naarmate haar aanwezigheid blijft duren, steeds meer hallucinanter en dodelijker vormen aannemen. Uiteindelijk blijkt dat Sela niet is wie of wat ze beweert te zijn. Door haar toedoen krijgen de nietsvermoedende dorpelingen af te rekenen met een onvoorstelbaar kwaad dat zich op verrassende manieren in Westhaven verspreidt en een heus cataclysme dreigt te worden.

Zoals Leesidee reeds over de andere werken van Johan Deseyn schreef:
"... Deseyn is een blijver in het horrorgenre en misschien wel de enige in het Vlaamse schrijverslandschap ..."